Design On Stock Utrecht - Vallen Living Spring naar content

Design on Stock uit Utrecht

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

 

Vallen Living zorgt dat u de trotste eigenaar wordt van items van het label Design On Stock uit onze winkel in Harmelen bij Utrecht. De ontwerpen van dit bekende Nederlandse merk worden uitsluitend bedacht door designers die hun talenten al hebben bewezen in hun vakgebied. De ervaring en de vaardigheden van deze specialisten resulteren in de prachtige interieuritems van Design On Stock die wij aanbieden in regio Utrecht.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

Vind uw Design On Stock meubels uit Utrecht

Als u voor deze mooie meubels kiest uit onze meubelzaak bij Woerden, kiest u dus altijd voor items van hoogwaardig kwaliteit met een onderscheidend design. Wat u terugziet in de creaties van Design On Stock, die wij verkopen in de omgeving van Utrecht, zijn de kernwaarden van het merk. Dit is zijn het ongekende oog voor detail, de nadruk die wordt gelegd op zekerheid, en de liefde waarmee ieder item van Design On Stock is ontwikkeld. In onze meubelzaak vindt u ook unieke Foscarini-verlichting. Tevens is het mogelijk om onze hulp in te schakelen voor de vloeren van uw woon- of werkruimte. Kom ook langs in Harmelen voor een uitgebreid interieuradvies, uitgevoerd door interieurspecialisten.

Maak snel een afspraak voor uw persoonlijke advies?

Neem snel contact met ons op want wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw Design On Stock meubels uit Utrecht. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in de showroom. Maak hiervoor uw afspraak en bewonder zelf de items van Design On Stock. Ook ziet u hier topcreaties van andere merken zoals Keijser en Co. U benadert ons door te bellen naar 0348442664. Ook kunt u e-mailen naar info@vallenliving.nl.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.