Meubelzaak Woerden - Vallen Living Spring naar content

Onze meubelzaak bij Woerden

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

 

In onze meubelzaak bij Woerden staan onze interieurspecialisten klaar om met toewijding en een flinke dosis passie te starten aan uw interieuropdracht. Een goed interieur is meer dan een inrichting voor uw pand. Het is het veranderen van uw interieur tot een kunstwerk waar u iedere dag van geniet. In onze meubelzaak bij Woerden vindt u de interieuritems, waarmee u de inrichting van uw dromen creëert.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

In onze meubelzaak bij Woerden vind je de mooiste items

Vallen Living uit Harmelen heeft alles in huis voor het complete interieur. Van interieurschets tot aan de realisatie door onze ervaren stoffeerders. Wij kunnen u in onze meubelwinkel in de buurt van Woerden helpen met het alles wat u zich kunt bedenken op interieurgebied. Zo bieden wij in onze meubelwinkel bij Woerden prachtige designmeubels aan die iedere ruimte naar een hoger niveau tillen. Ook vindt u hier prachtige vloeren die perfect liggen in uw woning. Bekijk zelf wat wij aanbieden in onze meubelwinkel uit Harmelen, waar u ook gebruik kunt maken van ons kundige interieuradvies voor Utrecht en omgeving.

Plan vandaag nog uw afspraak met ons in

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze meubelzaak bij Woerden. Wij vinden het natuurlijk heel belangrijk dat onze stijl aansluit bij de wensen en de visie die u heeft voor uw interieur. Daarom is het eerste gesprek dat u heeft in onze meubelwinkel bij Woerden geheel vrijblijvend. Neem snel contact met ons op om uw afspraak in te plannen. Bel naar 0348442664 of stuur een e-mail naar info@vallenliving.nl. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze interieurzaak.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.