&noscript=1 /> Spring naar content
Met aandacht

Persoonlijk
interieuradvies

Inspiratie

Projecten

Scroll door onze projecten om een indruk te krijgen van ons werk.
Door te klikken op een foto, kunt u meer foto’s van dit project bekijken.

Alles met aandacht

Hoe werkt ons interieuradvies?

Uw interieur verdient maatwerk, dus besteden we veel tijd en aandacht aan het ontwerp voor uw interieur. Daarom vinden er minimaal twee afspraken plaats voor we u een ontwerp presenteren.

1

1e, gratis inspiratiegesprek

We maken vrijblijvend kennis. Tijdens een afspraak in onze showroom, waar u meteen inspiratie kunt opdoen, bepaalt u samen met één van onze interieuradviseurs uw woonstijl en woonwensen. U geeft hierbij aan welke diensten u van ons verlangt.​

 

2

3D ontwerp en moodboard

Aan de hand van uw wensen en stijl plaatsen we de plattegrond van uw woning en/of ruimte in een 3D-tekenprogramma, met daarbij ons voorstel voor de meubels aan de hand van onze mooie merken. Ook geven we u graag een stukje tastbare sfeer met een ‘levend’ moodboard met de materialen.

3

Aan de slag bij 2e afspraak

We presenteren ons werk. Hierna bespreken we samen nog eventuele wijzigingen, waarna we een offerte maken voor de realisatie en de uitvoering van de werkzaamheden door ons stoffeerdersteam. Na de goedkeuring gaan we aan de slag met de planning en realisatie!

Persoonlijke aandacht

Onze experts maken het
voor u mogelijk

VRIJBLIJVENDE AFPSRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

Maak een afspraak door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

DD dash MM dash JJJJ