Over ons

Een ruimte creëren die past bij uw stijl en specifieke wensen. Dat is waar we bij Vallen Living elke dag onze klanten bij helpen, van ontwerp tot realisatie. Onze ontwerpers hebben grote verbeeldingskracht, een excellente smaak en het inlevingsvermogen om uw stijl herkenbaar terug te laten komen in een interieurplan en -advies.

We kunnen helpen bij zowel zakelijke als particuliere projecten, van grootschalige verbouwingen tot elegante restylingen. Daarbij kunnen we ook afzonderlijk helpen bij de projectrealisatie of enkel en alleen het interieuradvies. Van moderne appartementen en kantoren tot oude, karakteristieke panden.

De combinatie van de het stijlgevoel van onze ontwerpers met de vakkennis van onze stoffeerders maakt een sterk en hecht team dat klaar staat om u het werk uit handen te nemen. We verwelkomen u graag in onze showroom en ontwerpstudio in Harmelen. Ook voor zakelijke projecten denken we graag mee in de keuze voor vloeren, raamdecoratie, meubilair en verlichting.

Bezoek onze showroom

Openingstijden showroom

ma. t/m vr. 09.00 – 18.00 uur
za. 10.00 – 17.00 uur

Contact

Volledig 3D interieuradvies

Ga je binnenkort verhuizen of wil je je inrichting een nieuwe uitstraling geven? Onze professionele interieuradviseurs staan nu in onze showroom in Harmelen of aan huis klaar om van je huis een thuis te maken.

✓ Deskundig interieuradvies op maat
✓ Interieurontwerp in 3D
✓ Inzicht in je wensen en woonstijl
✓ Kleur-, sfeer- en materiaalonderzoek
✓ Voor het volledige interieur
✓ Ondersteuning bij de realisatie
✓ Voor zowel grote als kleine projecten

Aanmelden voor interieuradvies

Dankjewel voor je aanmelding. We nemen contact met je op!
Er is iets misgegaan. Probeer opnieuw.

★★★★★

Aanrader! Wij zijn heel tevreden over ons complete interieurontwerp dat Vallen zo’n vier jaar geleden maakte!
(Review via Facebook)

★★★★★

Elise is bij ons langs geweest met fantastische en praktische adviezen. Goede vakmensen!
(Review via Facebook)