Vloeren Utrecht - Vallen Living Spring naar content

Vloeren in de buurt van Utrecht

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

De vloeren van uw woning hebben heel veel invloed op de uitstraling van uw woning in de buurt van Utrecht. Als u kiest voor de juiste vloer, zet u dan ook een grote stap in de richting van een ruimte met karakter en een echte designidentiteit. Wonen in een huis dat u zelf prachtig vindt; dat is natuurlijk pas echt prettig wonen. Kies daarom voor de mooie vloeren uit onze winkel in de omgeving van Utrecht.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

De mooiste vloeren in de buurt van Utrecht vindt u bij ons

Valling Living is een interieur- en designspecialist uit Harmelen, dicht bij Woerden. In onze meubelzaak bij Woerden hebben we een echte passie voor ons vak en gebruiken we deze graag om voor u het perfecte interieur te vinden. Deze filosofie hanteren we bij Vallen Living ook voor de nieuwe vloeren voor uw woning- of werkruimte in de omgeving van Utrecht. Onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en altijd voorzien van een onderscheidend ontwerp. Wij geven u graag persoonlijk een interieuradvies om de vloeren te selecteren die uw woning- of werkruimte bij Utrecht voorzien van een warme en sfeervolle uitstraling. Als u de aandacht nog beter wilt vestigen op uw nieuwe vloeren kies dan ook voor Foscarini-verlichting.

Neem contact met ons op voor uw interieurwensen

Niet alleen bieden wij u geweldige vloeren aan, we helpen u ook graag als uw volledige woonkamer in wilt richten. Niets geeft ons meer energie dan zien dat u gelukkig bent met het interieur dat u bij ons heeft gekocht. Bekijk alvast onze projecten voor een indruk van de werkzaamheden, waarmee wij onze klanten hebben geholpen. Wij nodigen u graag uit voor een afspraak bij ons in Harmelen. Bel hiervoor naar 0348442664 of stuur ons e-mail op info@vallenliving.nl.