Foscarini Utrecht - Vallen Living Spring naar content

Verlichting van Foscarini in de buurt van Utrecht

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

Kies voor de tijdloze en elegante stijl van het Italiaanse toplabel Foscarini dat u vindt in onze showroom in de buurt van Utrecht. Het inrichten van uw woning met Foscarini-verlichting zorgt direct voor een dag en nacht verschil. Een item van Foscarini is een stilistisch hoogtepunt voor iedere ruimte in Utrecht. U vindt deze unieke verlichting met de hulp van Vallen Living uit Harmelen in de omgeving van Woerden.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

Foscarini breng stijl en licht naar uw woning in de buurt van Utrecht   

Breng een bezoek aan onze winkel en bewonder onze collectie. Hierin vindt u namelijk de uitzonderlijke verlichting van Foscarini voor uw woning in Utrecht. In onze meubelzaak bij Woerden nemen wij u graag mee op een ontdekkingstocht door de wereld van interieur en design. Hierin ziet u bijvoorbeeld de geweldig creaties van Keijser en Co voorbijkomen. Een vaak onderschat element van interieur is het licht. Dit is namelijk erg bepalend voor de uitstraling van uw interieur. Door te kiezen voor licht van Foscarini weet u zeker dat uw woning- of werkruimte altijd stijlvol wordt verlicht.  

Stel ons al uw vragen over het door u gewenste interieur

Wist u dat verlichting designmeubels uit Utrecht nog mooier kan maken? Of dat het een nieuwe dimensie kan geven aan de items van Design On Stock? We vertellen u graag meer over de effecten die licht bijvoorbeeld heet op uw vloeren. Neem daarom snel contact op met onze zaak in Harmelen voor al uw informatie over interieur. Bel naar 0348442664 of stuur een e-mail naar info@vallenliving.nl.