Keijser en Co Utrecht - Vallen Living Spring naar content

Keijser en Co in de omgeving van Utrecht

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

 

Heeft u interesse in de maatwerkmeubelen van Keijser&Co die met liefde en toewijding zijn ontworpen voor klanten in de omgeving van Utrecht? Benader dan Vallen Living uit Harmelen. Wij beschikken namelijk over een breed aanbod aan moderne designitems die we graag aan u laten zien. Zo laten wij u bijvoorbeeld kennis maken met topitems van het gerenommeerde interieurmerk Keijser&Co.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

Wij vinden de perfecte items van Keijser&Co voor u in regio Utrecht

Als jaren heeft Keijser&Co een uitzonderlijke toewijding laten zien op het gebied van meubeldesign en vervaardiging. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk bekendstaat om zijn prachtige meubelen van hoge kwaliteit. Iedere meubelstuk van Keijser&Co dat u bij ons in de omgeving van Utrecht vindt is uniek, waardoor er altijd een is die aansluit op uw wensen. Bij Vallen Living assisteren wij u graag met ons interieuradvies, terwijl u ons aanbod met Keijser&Co in regio Utrecht bekijkt. Wij zien het als onze taak om u te helpen ontdekken welke designmeubels uw woonplezier het meest bevorderen. Wij bieden in Harmelen, dicht bij Woerden, ook meubels aan van andere topmerken, zoals Design On Stock.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor uw interieuradvies

Wilt u onze items van Keijser&Co persoonlijk bekijken in de buurt van Utrecht? Plan vandaag nog een afspraak in voor een bezoek aan onze showroomlocatie. Deze vindt u in onze meubelzaak bij Woerden. U bent van harte welkom om ons aanbod met topdesigns voor uw interieur te aanschouwen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige Foscarini-verlichting. Bel naar 0348-442664 of maak een afspraak voor een interieuradvies.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.