Interieuradvies Utrecht - Vallen Living Spring naar content

Interieuradvies nabij Utrecht

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

 

Bent u op zoek naar het perfecte interieuradvies in de omgeving van Utrecht? Laat u dan inspireren door het kundige advies dat wij aanbieden voor uw interieur. Wij zorgen dat uw huis in de omgeving van Utrecht wordt voorzien van een prachtige uitstraling en identiteit die bij op past door middel van interieuradvies. In het interieuradvies in de omgeving van Utrecht doet een interieurstylist verschillende designsuggesties en laat deze u kennismaken met designitems van gerenommeerde interieurmerken.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

Laat u inspireren met een interieuradvies in de omgeving van Utrecht

Wat echt mooi is betekent voor iedereen net iets anders. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat het interieuradvies voor uw woning in de omgeving van Utrecht aansluit op de wensen die u met ons communiceert. Wij leggen in onze meubelzaak bij Woerden daarom veel nadruk op persoonlijk contact. Het eerste gesprek dat u met Vallen Living uit Harmelen voert is dan ook geheel vrijblijvend. Als besluit dat u gebruikt wilt maken van onze diensten wijzen wij een kundige interieurstylist die u helpt uw woning in de omgeving van Utrecht om te toveren in uw droomhuis. Zo profiteert uw van het interieurtalent dat deze specialist heeft en heef u altijd een aanspreekpunt. Voor ieder interieuraspect in uw woning hebben wij een mooie optie. Onze interieurstylist in de omgeving van Utrecht adviseert bijvoorbeeld ook welke designvloeren het mooiste zijn voor uw ruimtes.

Plan snel uw vrijblijvende interieurafspraak in

De diensten van Vallen Living uit Harmelen zijn beschikbaar voor klanten door het hele land. Zo leveren wij ook designmeubelen in Gouda. Wilt u graag uw woon-of werkruimte op vakkundige manier laten omtoveren tot een hoogtepunt door in interieurstylist uit onze interieurwinkel in de omgeving van Utrecht? Wij koppelen uw aan een interieurstylist die u uw interieurproject in de omgeving van Utrecht tot in de details uitwerkt. Bel voor een afspraak in onze interieurzaak naar 0348442664 of stuur een e-mail naar info@vallenliving.nl. Het is ook mogelijk het contactformulier in te vullen.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.