Raamdecoratie plaatsen - Vallen Living Spring naar content

Raambekleding op maat

De juiste raamdecoratie is essentieel voor de ruimte en geeft uw huis in een handomdraai sfeer. Daarnaast creéert u privacy, kunt u zelf de lichtinval beheren en is raambekleding een akoestische demper. Vallen Living heeft een breed assortiment aan raamdecoratie en onze specialisten helpen u daarom graag bij het maken van een keuze tot aan de montage. Uw gekozen raamdecoractie produceren Wij geheel op maat, zodat uw nieuwe raambekleding naadloos aansluit op uw wensen én uw ramen.

Montage op locatie

Ons assortiment bestaat uit raamdecoratie van de hoogste kwaliteit, maar ook de perfecte service ontbreekt bij ons niet. Wij komen graag bij u langs voor het inmeten om zo eventuele zorgen of problemen weg te nemen. Onze experts komen uw raamdecoratie vervolgens met een perfecte
afwerking bij u thuis monteren. Wilt u ons assortiment raambekleding met eigen ogen Zien en voelen? Kom dan bij ons langs in de showroom of maak een vrijblijvende afspraak. Onze interieuradviseurs leggen u graag de vele opties voor en helpen u bij het maken van een keuze.

inspiratie

Projecten

Met veel passie en aandacht werken onze experts aan persoonlijke interieurs voor onze opdrachtgevers. Laat u inspireren door het resultaat van onze projecten en krijg een indruk van ons werk.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.