Zonneschermen - Vallen Living - Ontdek onze collectie Spring naar content
vallen living logo

Nu 10% korting & gratis montage op zonneschermen!

Zonneschermen op maat

Maximaal genieten van uw tuin zonder intense zon? Ontdek de zonneschermen van Vallen Living, ontworpen voor de perfecte buitenbeleving. Onze op maat gemaakte knikarmschermen bieden de optimale oplossing voor elke gevel en terras en vormen de perfecte combinatie van esthetiek, functionaliteit en bescherming.De voordelen:

Maatwerk voor elke behoefte: Of u nu een klein balkon heeft of een ruim terras, onze zonneschermen zijn beschikbaar in diverse maten en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. 

Stijlvolle personalisatie: Maak een statement met uw buitenruimte door te kiezen uit een breed scala aan doek- en framekleuren. De mogelijkheid om uw zonnescherm op maat samen te stellen, zorgt ervoor dat het naadloos aansluit bij de stijl en esthetiek van uw woning.

Bescherming tegen UV-stralen: Onze zonneschermen zijn uitgerust met waterafstotende doeken die niet alleen schaduw bieden, maar ook beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Met een blokkering van de UV-straling zorgen onze zonneschermen voor een veilige buitenomgeving.

Ongehinderde doorloop: Geniet van een comfortabele doorgang onder het zonnescherm. Onze ontwerpen waarborgen een vrije doorloop, waardoor uw buitenruimte zowel functioneel als gastvrij blijft.

Elektrisch bedieningsgemak: Standaard geleverd met geavanceerde motoren bieden onze zonneschermen gebruiksgemak met elektrische bediening. 

“Ik heb onlangs de zonwering van Vallen Living laten installeren en ik ben er ontzettend blij mee. Het product ziet er niet alleen geweldig uit, maar het is ook zeer functioneel. Het beschermt mijn terras tegen de zon en biedt privacy wanneer ik dat nodig heb. De installatie verliep vlot en het team was zeer professioneel. Ik zou Vallen Living zonwering zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl voor hun buitenruimte.”

- Jan D.

“De zonwering van Vallen Living is fantastisch! Het design is stijlvol en past perfect bij mijn huis. Ik waardeer vooral de duurzaamheid en functionaliteit ervan. Met de mogelijkheid om het op afstand te bedienen, kan ik mijn buitenruimte het hele jaar door gebruiken. De installatie was snel en professioneel. Ik ben zeer tevreden en zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen.”

- Petra K.

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant