Uitvalschermen - Vallen Living - Ontdek onze collectie Spring naar content
vallen living logo

Nu 10% korting & gratis montage op uitvalschermen!

Uitvalschermen op maat

Bij Vallen Living bieden wij op maat gemaakte uitvalschermen, die niet alleen voor schaduw in uw woning zorgen maar ook het vrije zicht naar buiten behouden. Uitvalschermen zijn een populaire keuze als zonwering vanwege hun effectiviteit en veelzijdigheid.De voordelen:

Efficiënte zonwering met behoud van uitzicht: Onze uitvalschermen zorgen voor effectieve schaduw in uw woning, terwijl ze tegelijkertijd het vrije zicht naar buiten behouden. Dit creëert een aangename binnenruimte met natuurlijk licht.

Maatwerk voor diverse situaties: Uitvalschermen op maat zijn ideaal voor situaties waar de ruimte onder de zonwering niet noodzakelijk is, zoals bij balkonramen, ramen voor hoge gebouwen, of ramen die niet naar binnen openen. 

Personalisatie: Stel zelf uw uitvalscherm op maat samen met keuzes uit diverse doek- en framekleuren. Met een uitgebreide collectie aan doekkleuren en designs vindt u bij Vallen Living altijd een doek dat perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Duurzame en weerbestendige constructie: De uitvalarmen van onze uitvalschermen zijn ontworpen met extra verstevigend materiaal, waardoor ze een hoge weerbestendigheid en duurzaamheid bieden. Dit garandeert langdurig gebruik en behoud van kwaliteit.

Variabele uitvalhoek: Pas de uitvalhoek van de schermen aan op basis van uw voorkeuren, woonsituatie en de plaats van montage. Deze aanpasbaarheid zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring.

“Ik heb onlangs de zonwering van Vallen Living laten installeren en ik ben er ontzettend blij mee. Het product ziet er niet alleen geweldig uit, maar het is ook zeer functioneel. Het beschermt mijn terras tegen de zon en biedt privacy wanneer ik dat nodig heb. De installatie verliep vlot en het team was zeer professioneel. Ik zou Vallen Living zonwering zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl voor hun buitenruimte.”

- Jan D.

“De zonwering van Vallen Living is fantastisch! Het design is stijlvol en past perfect bij mijn huis. Ik waardeer vooral de duurzaamheid en functionaliteit ervan. Met de mogelijkheid om het op afstand te bedienen, kan ik mijn buitenruimte het hele jaar door gebruiken. De installatie was snel en professioneel. Ik ben zeer tevreden en zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen.”

- Petra K.

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant