Terrasoverkapping - Vallen Living - Ontdek onze collectie Spring naar content
vallen living logo

Nu 10% korting & gratis montage op terrasoverkappingen!

Terrasoverkappingen op maat

Verandazonwering is de ideale oplossing om te genieten van de zon in uw veranda of serre zonder last te hebben van te hoge temperaturen. Bij Vallen Living bieden we een ruime keuze aan veranda zonwering, geschikt voor zowel terrasdaken als serres. De voordelen:

Optimale temperatuurbeheersing: Voorkom oververhitting onder uw terrasoverkapping met onze verandazonwering. Geniet van aangename temperaturen in uw veranda, zelfs op de warmste dagen.

Privacy en zonwering: Voor meer privacy en bescherming tegen laagstaande zon is het mogelijk om screens aan de zijkanten van uw terrasoverkapping te plaatsen. Zo bepaalt u zelf de gewenste lichtinval en privacy.

Stijlvolle keuzemogelijkheden: Onze collectie biedt diverse doekopties, zodat u de kleur en uitstraling van de zonwering kunt afstemmen op uw veranda. Kies uit verschillende doeken met of zonder patroon.

Maatwerk: De verandazonwering is aanpasbaar aan bijna elke situatie. Met een maximale breedte van 9 meter en een maximale uitval van 5 meter, biedt het de flexibiliteit die u nodig heeft voor uw specifieke behoeften.

“Ik heb onlangs de zonwering van Vallen Living laten installeren en ik ben er ontzettend blij mee. Het product ziet er niet alleen geweldig uit, maar het is ook zeer functioneel. Het beschermt mijn terras tegen de zon en biedt privacy wanneer ik dat nodig heb. De installatie verliep vlot en het team was zeer professioneel. Ik zou Vallen Living zonwering zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl voor hun buitenruimte.”

- Jan D.

“De zonwering van Vallen Living is fantastisch! Het design is stijlvol en past perfect bij mijn huis. Ik waardeer vooral de duurzaamheid en functionaliteit ervan. Met de mogelijkheid om het op afstand te bedienen, kan ik mijn buitenruimte het hele jaar door gebruiken. De installatie was snel en professioneel. Ik ben zeer tevreden en zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen.”

- Petra K.

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant