Screens - Vallen Living - Ontdek onze collectie Spring naar content
vallen living logo

NU 10% KORTING & GRATIS MONTAGE OP SCREENS!

Screens op maat

Bij Vallen Living bieden wij op maat gemaakte screens, dé ideale oplossing om uw woning tijdens de warmste dagen van het jaar koel te houden. Profi teer van optimale fi ltering van zonlicht en warmte, voorkom hinderlijke schitteringen op uw televisie of computerbeeldscherm, en behoud het zicht naar buiten zonder dat er naar binnen kan worden gekeken.

De voordelen:

Effciënte warmtewering: Onze screens houden tot wel 90% van de zonnewarmte tegen die via het glas uw woning binnenkomt. Dit resulteert in een aangenaam koele binnentemperatuur, zelfs tijdens de warmste dagen.

Optimale licht- en warmteregulatie: Geniet van een optimale fi ltering van zonlicht en warmte, waardoor hinderlijke schitteringen op televisie- of computerschermen worden voorkomen.

Behoud van privacy: Ervaar de vrijheid om overdag naar buiten te kijken zonder dat nieuwsgierige blikken van buiten naar binnen kunnen gluren.

Maatwerk en personalisatie: Onze screens worden volledig op maat gemaakt, waarbij u de keuze hebt uit diverse mogelijkheden op het gebied van uitvoering, montage en een breed assortiment in verschillende transparanties. Zo kunt u uw screen perfect afstemmen op uw persoonlijke stijl en wensen.

Inbraakwerend en isolerend: Overweeg onze screens als inbraakwerende en isolerende oplossing. Ze zijn niet alleen eff ectief tegen zonlicht, maar bieden ook extra veiligheid en isolatie voor uw woning.

“Ik heb onlangs de zonwering van Vallen Living laten installeren en ik ben er ontzettend blij mee. Het product ziet er niet alleen geweldig uit, maar het is ook zeer functioneel. Het beschermt mijn terras tegen de zon en biedt privacy wanneer ik dat nodig heb. De installatie verliep vlot en het team was zeer professioneel. Ik zou Vallen Living zonwering zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl voor hun buitenruimte.”

- Jan D.

“De zonwering van Vallen Living is fantastisch! Het design is stijlvol en past perfect bij mijn huis. Ik waardeer vooral de duurzaamheid en functionaliteit ervan. Met de mogelijkheid om het op afstand te bedienen, kan ik mijn buitenruimte het hele jaar door gebruiken. De installatie was snel en professioneel. Ik ben zeer tevreden en zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen.”

- Petra K.

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant