Rolluiken - Vallen Living - Ontdek onze collectie Spring naar content
vallen living logo

Nu 10% korting & gratis montage op rolluiken!

Rolluiken op maat

Bij Vallen Living bieden wij op maat gemaakte rolluiken die talloze voordelen bieden, waardoor ze een veelzijdig en functioneel product zijn. Deze rolluiken weren niet alleen effectief de zon tijdens warme zomerdagen, maar dienen ook als waardevolle toevoeging aan uw huis gedurende de winter. Onze collectie maatwerk rolluiken staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en straalt veiligheid en comfort uit. In onze showroom kunt u uw rolluiken volledig op maat samenstellen.De voordelen:

Warmtewering: Tijdens warme zomerdagen houden de rolluiken de zon buiten, waardoor uw woning beschermd blijft tegen hoge temperaturen. Gesloten rolluiken zorgen voor aangename temperaturen binnenshuis.

Isolatie: In de winter fungeren de rolluiken als extra isolatielaag, waardoor warmte wordt vastgehouden. Dit draagt niet alleen bij aan wooncomfort maar ook aan een lagere energierekening.

Verduistering: In gesloten stand bieden de rolluiken een volledig verduisterende werking. Ideaal voor een goede nachtrust, vooral als u overdag wilt slapen of een donkere kamer verkiest.

Geluidsdemping: Dankzij de aluminium lamellen met een schuimlaag aan de binnenzijde dempen de rolluiken het geluid van buitenaf, waardoor een rustige leefomgeving wordt gecreëerd.

Veiligheid: Naast inbraakwerende eigenschappen vergroten onze rolluiken ook uw privacy aanzienlijk.

“Ik heb onlangs de zonwering van Vallen Living laten installeren en ik ben er ontzettend blij mee. Het product ziet er niet alleen geweldig uit, maar het is ook zeer functioneel. Het beschermt mijn terras tegen de zon en biedt privacy wanneer ik dat nodig heb. De installatie verliep vlot en het team was zeer professioneel. Ik zou Vallen Living zonwering zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl voor hun buitenruimte.”

- Jan D.

“De zonwering van Vallen Living is fantastisch! Het design is stijlvol en past perfect bij mijn huis. Ik waardeer vooral de duurzaamheid en functionaliteit ervan. Met de mogelijkheid om het op afstand te bedienen, kan ik mijn buitenruimte het hele jaar door gebruiken. De installatie was snel en professioneel. Ik ben zeer tevreden en zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen.”

- Petra K.

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant