Markiezen - Vallen Living - Ontdek onze collectie Spring naar content
vallen living logo

Nu 10% korting & gratis montage op zonneschermen!

Markiezen op maat

Bij Vallen Living bieden wij op maat gemaakte markiezen, dé ideale oplossing om uw woning tijdens de warmste dagen van het jaar koel te houden. Profiteer van optimale filtering van zonlicht en warmte, voorkom hinderlijke schitteringen op uw televisie of computerbeeldscherm, en behoud het zicht naar buiten zonder dat er naar binnen kan worden gekeken.

De voordelen:

Uitstekende zonwering: Markiezen bieden uitstekende bescherming tegen de zon. Ze zijn ontworpen om direct zonlicht te blokkeren, waardoor ze effectieve schaduw creëren en helpen om de temperatuur in de aangrenzende ruimte te verlagen.

Optimale bescherming: Naast het bieden van schaduw, bieden markiezen ook optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Dit draagt bij aan het behoud van meubels, vloerbedekking en andere interieuritems, waardoor verkleuring wordt voorkomen.

Stijlvolle uitstraling: Markiezen hebben een klassieke en stijlvolle uitstraling die een charmant en tijdloos karakter aan de buitenkant van een gebouw toevoegt. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor ze goed passen bij diverse architecturale stijlen.

Weerbestendigheid: Markiezen zijn over het algemeen duurzaam en weerbestendig. Het materiaal is vaak behandeld om bestand te zijn tegen regen en andere weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan zonder te vervagen of te verslechteren.

Energie-efficiëntie: Dankzij hun vermogen om zonlicht te blokkeren, dragen markiezen bij aan de energie-efficiëntie van een gebouw. Ze verminderen de warmteoverdracht naar binnen, waardoor u minder afhankelijk bent van airconditioning en ventilatie, wat resulteert in energiebesparing.

“Ik heb onlangs de zonwering van Vallen Living laten installeren en ik ben er ontzettend blij mee. Het product ziet er niet alleen geweldig uit, maar het is ook zeer functioneel. Het beschermt mijn terras tegen de zon en biedt privacy wanneer ik dat nodig heb. De installatie verliep vlot en het team was zeer professioneel. Ik zou Vallen Living zonwering zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl voor hun buitenruimte.”

- Jan D.

“De zonwering van Vallen Living is fantastisch! Het design is stijlvol en past perfect bij mijn huis. Ik waardeer vooral de duurzaamheid en functionaliteit ervan. Met de mogelijkheid om het op afstand te bedienen, kan ik mijn buitenruimte het hele jaar door gebruiken. De installatie was snel en professioneel. Ik ben zeer tevreden en zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen.”

- Petra K.

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant