Wandbekleding - Vallen Living - Collectie Spring naar content

Wandbekleding

De kracht van wandbekleding

De vloer is de basis van elke woning, maar de wandbekleding van de muren en andere verticale oppervlakken mag niet vergeten worden. Wandbekleding is één van de krachtigste elementen in het interieur en maakt de gehele woning persoonlijk en levendig.

Kleuradvies

Wij geven u graag advies over de vele opties kleuren verf. Houdt u van een wat spannender interieur? U kunt bij ons ook helemaal losgaan met de verschillende soorten printen behang. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze. Samen kijken we naar wat praktisch is in uw woning en komen we tot een mooi ontwerp!

 

Onze topmerken

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant
VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.