Verlichting - Vallen Living - Collectie Spring naar content

Verlichting

Design verlichting van de mooiste merken

Verlichting is de meest onderschatte component van een interieur. Een goed lichtplan maakt dat het interieur totaal anders overkomt. Bij Vallen Living spelen we graag met licht. Met ons ruime aanbod van verschillende merken en stijlen is er voor elk interieur de perfecte verlichting. Met onze topmerken zorgen wij ervoor dat uw interieur gaat stralen! Denk bijvoorbeeld aan Artemide, Foscarini, Tonone en nog veel meer. Is uw huis toe aan nieuwe verlichting? Kom zeker onze prachtige collecties in de showroom bewonderen!

Licht & sfeer – wat doet een lichtplan voor je huis?

Een lichtplan kan erg ingewikkeld zijn. Mensen vinden het vaak lastig om verlichting zelf uit te zoeken. Hier kan ons team van interieuradviseurs u goed bij helpen. Zij hebben de juiste kennis om samen met u uw nieuwe lampen uit te zoeken. In onze showroom in Harmelen hebben wij een ruim aanbod aan verlichting hangen/staan. U kunt altijd even binnenlopen om te komen kijken. Maar wilt u uitgebreid met één van onze interieuradviseurs kijken naar een lichtplan voor uw interieur? Maak dan even een afspraak via ‘afspraak maken’ of bel naar 0348 – 442 664.

Onze topmerken

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant
VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.