Raamdecoratie - Vallen Living - Collectie Spring naar content

Raamdecoratie

De juiste raambekleding voor elke ruimte

Veel mensen kiezen raambekleding zonder te kijken naar wat er nou echt bij het huis past. Elke ruimte is immers verschillend. Het is dus raadzaam raamdecoratie te kiezen die iets toevoegt aan het interieur en tegelijkertijd praktisch in gebruik is. De juiste raamdecoratie bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer in huis. Dat niet alleen, raamdecoratie is daarnaast ook enorm functioneel. Zo brengt het verschillende voordelen met zich mee, waaronder zonwering, verduistering, energiebesparing en bovenal privacy.

Ons aanbod raamdecoratie

Vindt u het lastig om zelf te bepalen welke raamdecoratie het beste bij welke ruimte past? Bij Vallen Living bent u verzekerd van raamdecoratie die perfect in uw interieur past, door onze vele opties en het juiste maatwerk. U kunt hierbij denken aan gordijnen, rolgordijnen, lamellen en jaloezie├źn, voor ieder wat wils. Kom vooral even bij onze woonwinkel langs en dan helpen wij u graag!

Wij verkopen sinds kort exclusieve raamdecoratie van Piet Boon. Als ontwerper staat Piet Boon bekend om zijn tijdloze en stijlvolle ontwerpen, en zijn raamdecoratie is daarop geen uitzondering. Wij nodigen je van harte uit om onze exclusieve collectie te komen ontdekken.

Onze topmerken

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant
VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.