Meubels - Vallen Living - Collectie Spring naar content

Meubilair en sfeer

Meubels zijn een belangrijk onderdeel bij het inrichten en bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in huis. Daarnaast kan het dienen als een plek om te eten of te zitten. Men denkt bij meubilair al snel aan een bank of eettafel, maar voor een complete inrichting zijn ook andere meubels essentieel. Denk bijvoorbeeld aan kasten, stoelen, dressoirs en bijzettafels. Het is daarom erg belangrijk deze goed op elkaar af te stemmen om er één geheel van te maken. Het is dus zeker de moeite waard hier tijd in te steken en thuis te komen in een woonkamer waar u zich helemaal thuis voelt.

Merken en trends

Bij Vallen Living hebben wij een groot aanbod met topmerken zoals Leolux, Design on Stock, Mobitec, Passe Partout en Gelderland die ervoor zorgen dat uw huis als thuis gaat voelen. We vullen onze collectie meubels continu aan, zodat de laatste woontrends goed vertegenwoordigd worden. Om er zeker van te zijn dat u voor het juiste meubilair kiest dat bij uw interieur past, kunt u altijd even langskomen bij ons in de showroom. Met onze kennis en passie voor interieur kijken onze interieuradviseurs graag even met u mee!

 

Onze topmerken

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant
VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.