Woonwinkel omgeving Hilversum - Vallen Living Spring naar content

Woonwinkel in de omgeving van Hilversum

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

Kom langs in de woonwinkel Vallen Living op een half uurtje van Hilversum. Alles wat u zich kunt wensen voor u interieur is bij ons gemakkelijk te vinden. Bij ons kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod; van designmeubelen tot decoratie. Als u binnenstapt in onze showroom ervaart u zelf de ongekende inspiratie die uitgaat van onze interieuritems.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

Bewonder het interieur in onze woonwinkel vlakbij Hilversum

In onze woonwinkel vindt u de interieuritems die het beste bij u passen. Zo kunt u bij ons terecht voor designmeubelen, bedden, wand- of raambekleding en zelfs items voor uw (thuis) kantoor. In onze showroom in Harmelen, dicht bij Woerden, staat u een collectie te wachten die op een stijlvolle manier de laatste woontrends laat zien. Daarnaast voorzien wij vanuit onze woonwinkel onder meer de regio Hilversum en Het Gooi van stijlvolle vloeren, meubels, jaloezieën en gordijnen. U kunt een beroep op ons doen voor interieuradvies alsmede vakkundige realisatie van uw project. Daarnaast staan wij ook klaar voor al uw interieurvraagstukken in de regio Utrecht, Nieuwegein en Bodegraven.

Maak een afspraak in de showroom door contact met ons op te nemen

Als u geïnteresseerd bent in hoogwaardig interieur dan is een bezoekje aan onze woonwinkel dichtbij Hilversum. In het aanbod van onze zaak in Harmelen vindt u bijvoorbeeld de prachtige vloeren die u zoekt. Ook voor inspirerende designmeubelen is de showroom een bezoekje waard. Maak daarom een afspraak en kom langs in onze meubelzaak bij Woerden. E-mail naar info@vallenliving.nl of bel ons op 0348-442664.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.