Woonwinkel omgeving Amstelveen - Vallen Living Spring naar content

Woonwinkel in de omgeving van Amstelveen

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

Kom langs in de woonwinkel van Vallen Living in de omgeving van Amstelveen. Alles wat u zich kunt wensen voor u interieur is bij ons gemakkelijk te vinden. U kunt namelijk kiezen uit een uitgebreid aanbod; van designmeubelen tot decoratie. Als u binnenstapt in onze showroom ervaart u zelf de ongekende inspiratie die uitgaat van onze interieuritems.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

Bewonder het interieur in onze woonwinkel in de omgeving van Amstelveen

In onze woonwinkel in de omgeving vindt u zeker de interieuritems die het beste bij u passen. Zo kunt u bij ons terecht voor designmeubelen, bedden, wand- of raambekleding en zelfs items voor uw (thuis) kantoor. In onze showroom in Harmelen, dicht bij Woerden, staat op u een collectie te wachten die op een stijlvolle manier de laatste woontrends vertegenwoordigt. Daarnaast kunnen wij u vanuit onze woonwinkel in de omgeving van Amstelveen voorzien van stilistische aanbevelingen. Onze interieuractiviteiten zijn beschikbaar voor klanten in een grote regio. U kunt een beroep op ons doen voor interieuradvies in Woerden. Daarnaast staan wij ook klaar voor interieuradvies in de omgeving van Gorinchem.

Maak een afspraak in de showroom door contact met ons op te nemen

Als u geïnteresseerd bent in hoogwaardig interieur dan is een bezoekje aan onze woonwinkel in de omgeving van Amstelveen echt een aanrader. In het aanbod van onze zaak in Harmelen vindt u bijvoorbeeld precies prachtig ontworpen vloeren waar u naar op zoek bent. Ook voor inspirerende designmeubelen zijn wij het bezoeken waard. Maak daarom een afspraak en kom langs in onze meubelzaak bij Woerden. E-mail naar info@vallenliving.nl of bel ons op 0348442664.