Meubelzaak Omgeving Utrecht - Vallen Living Spring naar content

Meubelzaak in de omgeving van Utrecht

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

 

Als u gaat voor het allerbeste interieur, kom dan langs in de meubelzaak Vallen Living uit Harmelen, direct naast Utrecht (gemeente Woerden). Hier vindt u hoogwaardige designmeubelen die er prachtig uitzien. Bij ons bent u er zeker van dat de topitems die u bij ons aanschaft zijn vervaardigd met de beste materialen. Laat u inspireren tijdens uw bezoek aan onze woonwinkel in de omgeving van Utrecht.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

 

Profiteer van de interieurdiensten uit onze meubelzaak in de omgeving van Utrecht

Alles wat u associeert met een meubelzaak vindt u bij ons in de showroom vlakbij Utrecht. Als u op het punt staat om uw interieurtraject te starten, dan helpen wij u graag. Naast ons aanbod met interieuritems van topontwerpers, ontwerpen en realiseren wij uw ruimtes in huis of op het werk. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers verblijden wij met interieuradvies in regio Utrecht.

 

Wij zijn de woonwinkel voor iedereen in de omgeving van Utrecht en omstreken

Wij bedienen als inrichter van woningen en bedrijven het hele land, maar zijn met name actief in de regio tussen Amstelveen, Amersfoort, Gorinchem en Gouda. Naast woonwinkel zijn we ook woningstoffeerder en kunnen onze vakmensen uw vloer leggen of raamdecoratie monteren. Wat uw opdracht ook behelst, het interieur van uw dromen realiseert u met de hulp van de gepassioneerde interieurexperts uit onze woonwinkel in Harmelen (omgeving van Utrecht).

 

Bezoek onze woonwinkel in de omgeving van Utrecht en plan uw afspraak in

Ook u kunt gebruik maken van de topservice en de designmeubelen in onze woonwinkel in de omgeving van Utrecht. Met onze werkzaamheden hebben wij al veel klanten gelukkig gemaakt met geslaagde projecten. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom van onze meubelzaak bij Woerden. Bel naar 0348-442664 of bezoek vallenliving.nl.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.