Meubelzaak omgeving Gouda - Vallen Living Spring naar content

Meubelzaak in de omgeving van Gouda

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

 

Vallen Living is een meubelzaak (met eigen ontwerpstudio) uit Harmelen die ook levert in de omgeving van Bodegraven en Gouda. Wij helpen u omtrent alle zaken in uw interieur. Bij ons vindt u dan ook hoogwaardige meubelen die stijl toevoegen aan iedere ruimte. Ook bieden wij u verlichting aan van topkwaliteit in onze woonwinkel vlakbij Gouda. Daarnaast helpen wij u indien gewenst graag door middel van een passend interieuradvies.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

Wij zijn uw meubelzaak in de omgeving van Gouda en Bodegraven

In onze woonwinkel in de omgeving van Gouda kunt u terecht voor al uw interieurwensen. Zo kunt u altijd een beroep doen op het professionele interieuradvies dat wij aanbieden in de omgeving van Gouda en Bodegraven vanuit onze meubelzaak in Harmelen. Onze basis is altijd een uitgebreid kleur-, sfeer- en materiaalonderzoek. Op deze manier kunnen wij uw interieuradvies in regio Bodegraven vanuit onze woonwinkel in de omgeving van Gouda voorzien van de juiste balans tussen stijl en functionaliteit. Uiteraard geven wij ook interieuradvies in Utrecht Hilversum, Amstelveen, Nieuwegein en andere plaatsen in de omgeving. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak in de showroom in Harmelen, zo’n 20-25 minuten van Bodegraven en Gouda.

Bekijk het aanbod in onze meubelzaak voor de omgeving van Gouda en Bodegraven

Onze meubelzaak bij Woerden biedt vloeren, meubels, verlichting en andere interieurwaren aan voor klanten in de omgeving van Gouda en Bodegraven. Hier vindt u de mooiste designmeubelen die u zich voor kunt stellen. Bij ons mag u rekenen op items van hoogwaardige merken met een warme, moderne uitstraling uit onze zaak in Harmelen. U vindt bij ons ongetwijfeld de interieurwaren die het beste bij u passen. Overigens is onze woonwinkel in regio Utrecht ook actief.

Maak een afspraak en laar u door ons inspireren

Plan een bezoek aan onze showroom en bewonder zelf ons aanbod. Wij helpen u graag van advies tot meubelselectie. Als u behoefte heeft meer informatie over onze werkzaamheden, raden wij u aan om contact op te nemen met onze woonwinkel in de omgeving van Gouda. Bel ons op 0348-442 664 of maak een afspraak op vallenliving.nl.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.