Interieur winkel omgeving Woerden - Vallen Living Spring naar content

Vind uw interieur in onze winkel in de omgeving van Woerden

  • ✓ Interieuradvies & vakkundige realisatie
  • ✓ Centraal gelegen in Nederland
  • ✓ 2000m2 showroom aan inspiratie

Laat uw interieur verzorgen door de experts uit onze winkel in de omgeving van Woerden, in regio Utrecht. Wij zijn Vallen Living, een interieurbureau waarin passie voor ontwerp en design wordt gebruikt om de allermooiste opleveringen te verzorgen. Wij zetten ons met veel plezier in om de maximale interieurpotentie van uw woning- of werkruimte te onthullen. Ook uw interieur laten wij schitteren door de werkzaamheden die wij verrichten in onze winkel in de omgeving van Woerden en Utrecht.

Vraag nu wat we voor u kunnen betekenen!

Interieuradvies

Het uitgebreide aanbod interieur van onze winkel in de omgeving van Woerden

De ervaring die wij in de afgelopen decennia hebben opgedaan, zetten wij in om uw interieur op perfecte wijze te verzorgen. Nagenoeg alles wat u kunt bedenken, kunnen wij vanuit Harmelen voor u realiseren. In onze interieurwinkel hebben wij namelijk voor ieder element een passende optie. Denk hierbij aan prachtige designmeubelen, maar ook aan schitterende maatwerk jaloezieën. Iedere ruimte kunnen wij voor u stileren. Zo kunt u ons uw woonkamer in laten inrichten. Deze maken wij helemaal af met bijvoorbeeld sfeervolle Foscarini-verlichting.  

Profiteer van maatwerk interieuradvies

Als u zoekt naar mooi interieur, maakt u in onze winkel in de omgeving van Woerden en Utrecht gebruik van toereikende advisering. Wij bieden interieuradvies aan in heel regio Utrecht. Uiteraard draait deze service om de wensen van u als klant. Het advies dat wij voordragen is altijd een expressie van uw behoeften en verwijst naar uw identiteit.

Benader ons voor uw interieurafspraak

U heeft altijd maximaal plezier van het werk van onze meubelzaak bij Woerden. Maak dan ook snel een afspraak voor interieur uit onze winkel die klanten helpt uit de omgeving van Woerden en Utrecht. Wij zijn makkelijk bereikbaar en staan u vanuit Harmelen graag te woord. Bel naar 0348442664 of stuur ons snel een e-mail op info@vallenliving.nl. Wij vertellen u namelijk graag meer over onze projecten.