Vloeren - Vallen Living - Collectie Spring naar content

Grootse aanbod vloeren in regio Utrecht

De vloer, daar begint het mee. Een vloer is een allesbepalend element voor de rest van de ruimte. Met een stijlvolle vloer creëert u een warm en sfeervol interieur. Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer of juist een vloer met een industriële look? Bij Vallen Living hebben wij het grootste aanbod in vloeren van regio Utrecht. Van gietvloer of laminaat, tot tapijt of PVC-vloer; voor iedere stijl en woning hebben wij de ideale oplossing.

Vindt u een vloer uitkiezen moeilijk? Ons team van interieuradviseurs kan u hier perfect bij helpen. Met de kennis en passie voor het interieur helpen zij u graag met het vinden van de juiste vloer.

Onze topmerken

Professionele inmeet- en montageservice

Wij bieden ook inmeetservice en professionele montage om ervoor te zorgen dat de zonwering perfect aansluit en optimaal presteert.

Wilt u ontdekken welke zonwering het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonweringoplossing voor uw specifieke wensen en eisen.

showroom buitenkant
VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.