&noscript=1 /> Spring naar content

Kantoor & werkplek

Kies het juiste meubilair

Een fijn kantoor of een fijne werkplek is enorm belangrijk. Een rustige werkruimte met het benodigde meubilair zorgt voor een betere focus en een gezonde en veilige werkplek. Zeker nu er steeds meer mensen thuis werken, kampen we snel met vervelende symptomen van een ongeschikte werkplek. Dit heeft vaak te maken met een verkeerde werkhouding. U herkent het vast wel. Voorovergebogen achter een net iets te lage eettafel of onderuitgezakt op een eetkamerstoel. Niet ideaal en na een langere periode gaat dit voor klachten zorgen. Denk bijvoorbeeld aan nek-, rug- of schouderklachten.

Bij Vallen Living hebben we voor elke situatie een oplossing in ons ruime assortiment meubilair. Kom langs bij ons in de showroom en wij kijken graag met u mee om een goede werkplek te creëren, zodat u weer fijn aan het werk kunt!

Onze topmerken

VRIJBLIJVENDE AFPSRAAK

Klaar voor persoonlijk interieuradvies?

U kunt een afspraak maken door uw gegevens in te vullen.
Kijk eerst even rond in de showroom en maak kennis met onze ontwerpsignatuur. Matchen we niet geheel qua stijl? Dan bent u nergens toe verplicht. Mochten we wel een match zijn, dan staan we meteen klaar voor een professioneel adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.